Modele de lucru manual cu andrele

“În România fabricile care mai existau făceau Covoare ori mecanizat, ori prin TEHNICA războiului de țesut, Care IA destul de mult timp, pana la 2-3 Luni. TEHNICA pe care o folosește Fabrica din Chine cu care colaborăm scurtează foarte mult timpul de producție a unui covor, pana la 20-30 de zile “, spune Andreea. • Despre TEHNICA main-tufted. “PE o bază DIN Bumbac, întinsă PE verticală, este desenat modelul covorului cu Coduri de culoare. Lucrătorul inserează smocuri de lână, folosind un pistolet Special pentru această Tehnică. Pistolul este acționat Manual. Când e Gata designul, covorul este pus Jos, se lipește spatele cu un lipici Special, se lasă la uscat, i se Pune protecția DIN Bumbac PE Spate. Apoi se întoarce PE față, iar Firele se pot tăia toate la același nivel, pot fi niveluri diferite de tăiere a firelor sau poate fi o combinație intre FIR drept sau FIR intors. Se mai fac Covoare așa în Turcia și Portugalia, Dar cu costuri mult mai mari față de China. Este foarte ușor să găsești în Chine Fabrici Care să producă orice.

Andreea a studiat Arhitectura la Universitatea “Ion Mincu” în București. După ce a terminat, Andreea a plecat în Shanghai, în China, unde a lucrat Patru Ani. Inițial a mers acolo la un Internship de șase Luni la un birou de Arhitectură. S-a angajat apoi la o firmă de design Interior, unde a lucrat timp de trei Ani și Patru Luni. Dat fiind faptul că nu a stat prea mult în concediu de maternitate, Andreea mantea încearcă să compenseze cumva orele pe care nu le petrece cu fiul EI, David. Drept urmare, bruneta nu-l obligă PE micuț să faca nimic DIN CEEA ce nu dorește și, uneori, se lasă șantajată de lacrimile lui. Dovadă că, în momentul în Care David s-a răzgândit că vrea din nou suzeta, Andreea nu a la tăria de a-l ignora. Prezentatoarea emisiunii «wowbiz» este de parère că nu trebuie să existe niște reguli exacte după Care să se crească Copiii, așa cum a mai auzit PE la Alte mămici, ci că fiecare Copil sont propria evoluție. Eu cred că fiecare mamă este unică în felul EI și și-a adoptat propriile idei și face exact cum Crede EA de cuviință și cum Crede că este mai bine. Nu sunt genul de om Care se gândește că Vai, are Doi Ani, trebuie să renunțe la Pampers sau la suzetă sau că nu a învățat să zică nu știu ce. Chiar nu le înțeleg PE mămicile Care critiă Alte mămici. Nu Sitiera un manuel, o lege, nimic Care să-ți impună cum să-ți crești Copilul.

Îl crești așa cum vrei, atâta vreme Cât îl crești cu Bun simț, în așa fel încât să-i respecte PE plafalți. Nu-i zic “nu” decat atunci Când cred eu că este necesar sau în périol. Chiar nu sunt absurdă și chiar nu ími FAC griji Dacă Într-o zi face numai lucruri urâte și îi zic “nu, nu, nu`, încontinuu, chiar nu-mi FAC griji că rămâne cu Sechele, că nu-și mai dezvoltă personalitatea. El este un Copil Atât de joyeux și de Vesel. De Când se trezește și PANA se culcă El radé încontinuu. Cum AȘ putea eu să vin să-i spun că Sitiera un manuel în care nu are voie să FACA cutare lucru, că eu nu am voie să-i FAC nu știu ce. Nu. Este Liber să FACA Absolut tot CEEA CE vrea, CEEA CE își dorește, pentru că este la început de viață, secret Lumea asta și atunci eu nu am cum să-i interzic decat Dacă Viața lui va fi pusă în périol`, a mai completat mantea.